REUMATISCHE VOET

Voor mensen die last hebben van een of meerdere vormen van reuma of reumatische aandoeningen, is het belangrijk om de voeten te laten verzorgen door een Medisch Pedicure.

De voeten van reumapatienten zijn vaak extra gevoelig door gewrichts- en slijmbeursontstekingen, slijtage en standveranderingen. De Medisch pedicure houdt hier rekening mee en weet exact waarop gelet moet worden. Het komt veel voor dat mensen met reuma te maken hebben met (overmatige) eeltvorming en likdoorns. Dit kan te maken hebben met de veranderde stand van voeten en tenen, schoenen die niet goed passen, of dat het vetweefsel onder de bal van de voet dunner wordt of verschuift. Nagelafwijkingen zoals verkleuringen, verdikte- of juist dunne nagels, brokkelige nagels, eeltvorming onder de nagels of ruwe, gespleten nagels worden ook vaak gezien. Onze pedicures streven ernaar de voeten van al onze cliƫnten zo gezond mogelijk te houden.

Heeft u last van een of meerdere vormen van reuma of reumatische aandoeningen? Maak dan gerust een afspraak. Maak een afspraak
Extra gevoelige voeten worden natuurlijk extra voorzichtig behandeld.